THE GREATEST GUIDE TO اینورتر زیمنس

The Greatest Guide To اینورتر زیمنس

The Greatest Guide To اینورتر زیمنس

Blog Article

رایج ترین سری های درایو سینامیکس در بازار ایران به همراه حوزه کاربرد هر یک را در زیر به اختصار معرفی کرده ایم.

به عنوان مثال، ماژول‌های خط را می‌توان با ماژول‌های موتور که قالب های متفاوتی دارند را ترکیب کرد تا به برنامه‌های چند محوری با توان کل بالا دست یافت.

کنترل دقیق: اینورترها قابلیت کنترل دقیق سرعت و جریان موتورها را دارند. با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته کنترل، می‌توان سرعت موتورها را به طور دقیق تنظیم کرده و به نتایج دقیقتری در عملکرد سیستم‌ها دست یافت.

مهمترین تفاوت سافت استارتر و درایو، امکان کنترل عملکرد موتور در حین کار است.

برای غلبه بر این چالش ها می توان از سافت استارتر استفاده کرد.

تفاوت درایو موتور فیلتردار و بدون فیلتر ادامه مطلب » همه مقالات را میخواهم ببینم

اینورتر زیمنس یکی از بهترین گزینه‌ها برای کنترل موتورهای الکتریکی در صنایع مختلف است. از مهم‌ترین مزایای آن می‌توان به موارد زیر اشاره اینورتر زیمنس کرد:

در صنعت امروز، اینورترهای زیمنس یکی از پرکاربردترین تجهیزات کنترل سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی هستند. اینورترهای زیمنس در انواع مختلفی ارائه می‌شوند که هر کدام برای کاربردهای خاصی در صنایع گوناگون طراحی شده‌اند.

اینورتر زیمنس تقسیم‌بندی‌های متنوعی دارد. یکی از رایج‌ترین تقسیم‌بندی‌ها بر اساس فاز است. اینورتر صنعتی می‌تواند سه فاز و تک فاز باشد:

در شکل کلی این نوع روتور از یک استوانه که بر روی محور سوار شده تشکیل شده. استوانه روتور دارای شیارهایی طولی است که با فاصله و عمقی یکسان از هم قرار گرفته‌اند و با نوعی هادی که ممکن است آلومینیوم یا مس باشد پر می‌شوند.

تنوع در ساخت درایو های زیمنس دست شما را برای انخاب مناسب و بهینه باز گذاشته است.

این درایو را می توان به صورت مستقل و همچنین در ترکیب با سیستم های اتوماسیون استفاده کرد.

این اینورترها برای فضاهای کوچک گزینه‌ی ایده‌آلی هستند. رابط بصری ساده و نصب آسان باعث شده این سری اینورتر زیمنس تبدیل به یک انتخاب محبوب در کارگاه‌ها و مشاغل کوچک تا متوسط باشد.

نیازهای دیگر سیستم را می توان با انجام تنظیمات خاص و استفاده از ماکروهای درایو پیاده سازی کرد.

Report this page